Server 1
Server 2
Server 3

Zone 414

2021

1h 38min

5.2 / 10Përshkrimi

I vendosur në të ardhmen e afërt, detektivi privat David Carmichael punësohet nga Marlon Veidt, një biznesmen i çuditshëm, për të gjetur vajzën e tij të zhdukur. David bashkohet me Jane, një A.I shumë e avancuar. për të zgjidhur misterin...Zone 414 me titra shqip

Zone 414 Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Zone 414 me titra shqip në Movieo2.
 • Zone 414 shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Zone 414.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!