Server 1
Server 2
Server 3

Venom

2005

1h 26min

4.7 / 10Përshkrimi

Një grup adoleshentësh kanë frikë për jetën e tyre në kënetat e Luizianës, të ndjekur nga Z. Jangles, një njeri i pushtuar nga 13 shpirtra të këqij, dhe tani i pamëshirshëm në ndjekjen e viktimave të reja...Venom me titra shqip

Venom Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Venom me titra shqip në Movieo2.
 • Venom shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Venom.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!