Server 1
Server 2
Server 3

The Starling

2021

1h 44min

6.3 / 10Përshkrimi

Pasi Lilly pëson një humbje, një Starling luftarake merr fole pranë shtëpisë së saj të qetë. Zogu i egër tallet dhe sulmon Lilly-n e pikëlluar. Në udhëtimin e saj për të dëbuar Starling, ajo rizbulon vullnetin e saj për të jetuar dhe aftësinë për dashuri...The Starling me titra shqip

The Starling Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • The Starling me titra shqip në Movieo2.
 • The Starling shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 The Starling.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!