Server 1
Server 2
Server 3

The Addams Family 2

2021

1h 33min

5.5 / 10Përshkrimi

Addams ngatërrohen në aventura më të çuditshme dhe e gjejnë veten të përfshirë në vrapime gazmore me të gjitha llojet e karaktereve që nuk dyshojnë. Vazhdim i filmit të animuar 2019, 'The Addams Family'...The Addams Family 2 me titra shqip

The Addams Family 2 Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • The Addams Family 2 me titra shqip në Movieo2.
 • The Addams Family 2 shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 The Addams Family 2.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!