Server 1
Server 2
Server 3

Foxy Lady (Spiando Marina) (+18)

1992

1h 25min

5 / 10Përshkrimi

Thriller erotik. Mark, një vrasës i përhumbur nga e kaluara e tij si polic i korruptuar i Miamit dhe vdekja e gruas dhe djalit të tij, përgatitet për vrasjen e tij të radhës. Gradualisht ai magjepset nga prostituta e bukur që jeton në apartamentin tjetër dhe ata fillojnë një lidhje pasionante. Dreamsndrrat e tyre për një jetë së bashku janë të ndërlikuara nga modeli i saj që ishte një baron droge; para se ata të ikin ai duhet të vdesë, por gjërat nuk janë kurrë aq të thjeshta .....Foxy Lady (Spiando Marina) (+18) me titra shqip

Foxy Lady (Spiando Marina) (+18) Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Foxy Lady (Spiando Marina) (+18) me titra shqip në Movieo2.
 • Foxy Lady (Spiando Marina) (+18) shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Foxy Lady (Spiando Marina) (+18).
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!