Server 1
Server 2
Server 3

Rabid (+16)

2019

1h 47min

5.9 / 10Përshkrimi

Trëndafili i qetë punon në veshjet e modës të grave, duke shpresuar të jetë një stiliste. Një aksident trafiku e dëmton fytyrën e saj. Ajo merr trajtim eksperimental të qelizave burimore, duke e lënë atë më të fortë dhe më të bukur se kurrë - por ka një efekt anësor...Rabid (+16) me titra shqip

Rabid (+16) Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Rabid (+16) me titra shqip në Movieo2.
 • Rabid (+16) shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Rabid (+16).
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!