Server 1
Server 2
Server 3

Planet 51

2009

1h 31min

6.1 / 10Përshkrimi

Një civilizim i huaj është pushtuar nga Astronaut Chuck Baker, i cili beson se planeti ishte i pabanuar. I kërkuar nga ushtria, Baker duhet të kthehet në anijen e tij para se të shkojë në orbitë pa të...Planet 51 me titra shqip

Planet 51 Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Planet 51 me titra shqip në Movieo2.
 • Planet 51 shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Planet 51.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!