Server 1
Server 2
Server 3

Palma

2021

1h 50min

6.8 / 10Përshkrimi

Filmi është frymëzuar nga një histori e pabesueshme e një qeni bari të quajtur Palm, i cili u la pa dashje në aeroport nga pronari i saj. Ajo miqësohet me Nicholasin nëntëvjeçar, nëna e të cilit vdes duke e lënë me një baba që ai mezi e njeh - një pilot që gjen qenin në aeroport. Është një histori e aventurave të mahnitshme, miqësisë së vërtetë dhe dashurisë së pakushtëzuar...Palma me titra shqip

Palma Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Palma me titra shqip në Movieo2.
 • Palma shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Palma.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!