Server 1
Server 2
Server 3

Monster Family 2

2021

1h 39min

5 / 10Përshkrimi

Për të çliruar Baba Yaga dhe Renfield nga kthetrat e Gjuetarit të Përbindëshave Mila Starr, Familja Wishbone shndërrohet edhe një herë në një vampir, përbindësh të Frankensteinit, një mumje dhe një ujk. Të ndihmuar dhe mbështetur nga tre lakuriqët e tyre të përkëdhelur, Familja jonë përbindësh zmadhon përsëri botën për të shpëtuar miqtë e tyre, për të bërë njohje të reja monstruoze dhe më në fund arrin të kuptojë se "Askush nuk është i përsosur" - edhe ata me të meta mund të gjejnë lumturinë...Monster Family 2 me titra shqip

Monster Family 2 Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Monster Family 2 me titra shqip në Movieo2.
 • Monster Family 2 shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Monster Family 2.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!