Server 1
Server 2
Server 3

Locked Up (+18)

2017

1h 25min

4.2 / 10Përshkrimi

Kur një adoleshente amerikane ngacmohet në shkollën e saj në Azinë Juglindore, ajo lufton dhe dërgohet në një shkollë reformuese. Por "shkolla" është më shumë si një burg dhe adoleshenti i ri duhet të shmangë rojet grabitqare dhe bandat kërcënuese për të mbijetuar...Locked Up (+18) me titra shqip

Locked Up (+18) Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Locked Up (+18) me titra shqip në Movieo2.
 • Locked Up (+18) shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Locked Up (+18).
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!