Server 1
Server 2
Server 3

Jungle Cruise

2021

2h 7min

6.9 / 10Përshkrimi

Bazuar në udhëtimin e parkut të Disneyland, ku një varkë e vogël lumi kalon një grup udhëtarësh nëpër një xhungël të mbushur me kafshë dhe zvarranikë të rrezikshëm, por me një element të mbinatyrshëm...Jungle Cruise me titra shqip

Jungle Cruise Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Jungle Cruise me titra shqip në Movieo2.
 • Jungle Cruise shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Jungle Cruise.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!