Server 1
Server 2
Server 3

Jolt

2021

1h 30min

6 / 10Përshkrimi

Një gënjeshtare me një problem paksa vrasës të menaxhimit të zemërimit që ajo kontrollon me ndihmën e një jeleku të veshur me elektroda që ajo përdor për të tronditur veten përsëri në normalitet sa herë që bëhet vrasës. Pasi djali i parë për të cilin ka rënë ndonjëherë është vrarë, ajo shkon në një tërbim të ndezur për të gjetur vrasësin ndërsa policët e ndjekin atë si të dyshuarin e tyre kryesor...Jolt me titra shqip

Jolt Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Jolt me titra shqip në Movieo2.
 • Jolt shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Jolt.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!