Server 1
Server 2
Server 3

Faces in the Crowd

2011

1h 43min

5.8 / 10Përshkrimi

Një triller horror u përqendrua në një grua që jeton me "verbëri fytyre" pasi mbijetoi sulmin e një vrasësi serial. Ndërsa jeton me gjendjen e saj, një gjendje në të cilën tiparet e fytyrës ndryshojnë sa herë që i humb sytë, vrasësi mbyllet brenda...Faces in the Crowd me titra shqip

Faces in the Crowd Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Faces in the Crowd me titra shqip në Movieo2.
 • Faces in the Crowd shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Faces in the Crowd.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!