Server 1
Server 2
Server 3

Elizabethtown

2005

2h 3min

6.5 / 10Përshkrimi

Gjatë një memoriali në qytetin e lindjes për babanë e tij të lindur në Kentaki, një i ri fillon një romancë të papritur me një stjuardesë shumë të mirë për të qenë të vërtetë...Elizabethtown me titra shqip

Elizabethtown Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Elizabethtown me titra shqip në Movieo2.
 • Elizabethtown shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Elizabethtown.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!