Server 1
Server 2
Server 3

El verano que vivimos

2020

1h 59min

6 / 10Përshkrimi

Isabel është një studente gazetarie e cila është në ditarin e një qyteti bregdetar të Galician për vendosjen e saj në punë. Gjatë qëndrimit të saj, ajo gjen një nekrologji anonime kushtuar Lucías. Ai tregon një histori dashurie, miqësie dhe tradhtie në vitin 1958...El verano que vivimos me titra shqip

El verano que vivimos Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • El verano que vivimos me titra shqip në Movieo2.
 • El verano que vivimos shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 El verano que vivimos.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!