Server 1
Server 2
Server 3

Dune

2021

2h 28min

8.3 / 10Përshkrimi

Përshtatja e romanit të trillimeve shkencore të Frank Herbert, për djalin e një familje fisnike, të cilës iu besua mbrojtja e pasurisë më të vlefshme dhe elementit më jetësor në galaktikë...Dune me titra shqip

Dune Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Dune me titra shqip në Movieo2.
 • Dune shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Dune.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!