Server 1
Server 2
Server 3

Copshop

2021

1h 47min

6.6 / 10Përshkrimi

Në arrati nga një vrasës vdekjeprurës, një mashtrues dinak harton një skemë për t'u fshehur brenda një stacioni policie të qytetit të vogël-por kur sulmuesi del në zonë, një polic rishtar i dyshimtë e gjen veten të kapur në sy...Copshop me titra shqip

Copshop Trailer


 • www.movieo2.in
 • Movieo2.
 • Copshop me titra shqip në Movieo2.
 • Copshop shqip në Movieo2.
 • Movieo2 me titra Shqip.
 • Filma24 Copshop.
 • Filma dhe Seriale me titra Shqip.
 • Shkarko falas Filma me titra Shqip.
 • Filma24 Shqip.
 • Filma 24 Shqip.
 • Filma Turk me titra Shqip.
 • Filma Indian me titra Shqip.
 • Mistreci me titra Shqip.
 • Filma24 Seriale Shqip.
 • Filma 24 Seriale më të Fundit me Titra Shqip!